Om F.K.N

Fiskeklubben Nordfyn blev en realitet i foråret 2008, hvad der ligger til grund for dannelsen vil jeg prøve at beskrive her.
En af de største grunde til dannelsen af endnu en fiskeklub, var et længe næret ønske fra rigtig mange om en sådan lige midt i det Nordfynske Havørred mekka, hvor den ene kendte kystplads efter den anden, ligger som perler på en snor på hele kystlinjen.
Hvorfor starte en ny forening i tider hvor de fleste fiskeklubber stagnerer? Jo netop fordi at nogle meget engagerede fiskere, mente at der stadig kan laves nye og spændende tiltag, samtidig med at fiskeglæden ikke altid skal gøres op i kilo og centimeter, uden at det skal forstås som vi ikke gider fange fisk, det gør vi nemlig, også gerne de store, men der er mange andre faktorer der gør en fisketur til en god oplevelse. Et Rådyr på vejen til vandet, mosekonebryg over markerne, en fiskeørn på fangst, ja der er mange ting, der sætter sig i sindet, at vi så kan sætte toppen på kransekagen med en fin fangst, det er jo bare livet.

Kort og godt Fiskeklubben Nordfyn, skal være stedet hvor fiskere, novicer og erfarne, deler deres fælles glæde ved natur og fiskeoplevelser, uanset metoden, bare fiskeriet og færdselen ude i vores fælles natur, foregår på en god måde.
I Fiskeklubben Nordfyn vil man altid være velkommen uanset hvilket stadie man befinder sig på, ligeledes regnes alle fiskemetoder som ligeværdige, bare de udføres på en etisk rigtig facon, altså er det ikke en forening kun for fluefiskere, havfiskere eller måske Karpe fiskere, nej alle er velkomne, vi kan jo alle lære af hinanden, jo bredere kendskab, des mere tolerance.
Og selvom at vi nok må sige at kystfiskeri er vores speciale, så tænkes alle former for lystfiskeri udført på sigt.

Ovenstående var et forsøg på at beskrive hvad Fiskeklubben skal stå for i fremtiden, hvis det fremover lykkedes at give klubbens medlemmer lige så store oplevelser som jeg personlig har haft gennem tiderne, derude ved vandene, så bliver det en rigtig god klub, og husk vi kan alle uanset erfaring bibringe et eller andet.

Med fiskehilsen
Keld Skytte Petersen

Comments are closed.